Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zaterdag, december 08, 2007

2e dag weeshuis






Na goed geslapen te hebben werden we om 04.45 u wakker en konden we niet meer slapen.
Dan maar opstaan. De zon kwam net op en dit gaf een geweldig mooi zicht op de bergen.
We checkten de mail e.d. en jezus wat een reacties man, zo veel. Geweldig dat iedereen zo mee leeft en leest. Ik moet zeggen dat we mega-trots zijn op ons aapje want hij is echt geweldig leuk. Zelfs opa Dick vind hem superleuk en dat wil wel wat zeggen. (we moesten hem anders omruilen, grapje, doen we ech nie...)
Vandaag was het een lange en ook wel vermoeiend dagje weeshuis. Op bezoek van 09.00 - 12.00 u en 15.00 - 18.00 met tussen de middag inkopen doen voor het weeshuis en 's avonds voor onszelf.
Eerst ff aankomst in het tehuis.
We werden ontvangen door een herkenningsglimlach van Tomas. Nou dat lijkt snel te gaan. Hij zat op de groep en er krioelden wel 20 kinderen op en door elkaar in een 5 bij 5 meter ruimte. Het was erg schoon maar de pis-poep geur was sterk aanwezig. De verzorgsters zijn echt geweldig lief, rennen de benen onder de kont vandaan en blijven handen tekort komen. Wanneer de een de rug omdraait, is er gelijk actie. Borden eten omgooien, overal aanzitten, spullen van andere kids toeeigenen enz. Dus dan brult en krijst er weer een kleine en dit gaat af en aan. Petje af voor de mama's van Salomon Klein.
We zijn met Tomas grotendeels buiten geweest in de tuin van het tehuis. Het ging allemaal goed. Tomas is een echte knuffelkont en stikjaloers want er mag niet teveel aandacht aan andere kinderen geschonken worden. Het lijkt of hij ons al heeft toegeeigend. Allemaal leuk maar dat maakt het vertrek er niet makkelijker op en we moeten dit waarschijnlijk nog drie dagen volhouden. Komt allemaal goed maar wel sneu voor het manneke. We bekijken het maar van de positieve kant, hij vindt ons gewoon keileuk!!!
De taxichauffeur was vandaag 4 keer gewoon op tijd, best fijn. We hebben nog wat drankvoorraad gehaald, water en Cola en toen naar het hotel. Eindelijk daar waren we dan ook total-loss. FF alle indrukken van vandaag verwerken en het schrijven op de weblog is een prettig iets daarvoor. Eigenlijk voorgenomen om een kort verhaaltje te plaatsen maar daar ben ik (soms) niet zo goed in.

Groete K & M

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hallo Marc&Karin,

Gefeliciteerd met jullie zoon Thomas,
een mooie foto van het kereltje.
Irene & Teiju kunnen niet wachten om hem hier in kuuk te begroeten.
Zo te zien zal hij een aanwinst zijn voor de Taekwondo vereniging Jirugi Kuuk.

groetjes van ut ons koude kikkerland.

Adam,Patrisia&Irene,Teiju Mastail.

08 december, 2007 15:31

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo Marc en Karin,

Wat een geweldig mooi manneke!
Ik kan me voorstellen hoe gelukkig jullie met hem zijn en volgens mij is hij dat ook met jullie.

Ik wens jullie samen al het geluk van de wereld!

Alvast een goede terugreis met z´n drietjes

Groetjes Gisella

08 december, 2007 18:05

 

Een reactie posten

<< Home