Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

dinsdag, december 11, 2007

5e dag weeshuis




Buenos dias,

Vanmorgen stond de zon aan een zo goed als strakke hemel en het was hot. Weer een flink tempverschilletje met gister. Toen we op het punt stonden om te vertrekken, werden we gebeld met de mededeling om in het hotel te blijven want onze advocate had een handtekening nodig. Voor de aanvraag van de 2e rechtzitting. huh?? Die was toch morgen? Nee hoor, je zit hier in Bolivia en alles kan hier elk moment veranderen.
De rechtszitting duurt nog een paar dagen. Hoeveel? Weet volgens mij niemand. Oke dan, jammer, maar het gaat wel steeds beter met ons ventje. Hij lacht je toe als we komen en vindt het uiteraard niet leuk als je weggaat... Maar ook vandaag ging dat weggaan eigenlijk best goed op slechts een paar tranen na.
Vandaag was Wilma, een Nederlandse vrijwilligster, in het tehuis en een Amerikaan Thomas die de vrijwilligers begeleid. Even leuk met deze mensen gekletst en getracht wat meer algemene info in te winnen. Gaat toch iets makkelijker als ons handen-en-voeten-spaans alhoewel het ons niet erg tegenvalt. Als we terugkomen zal ons spaans behoorlijk opgekrikt zijn. Das ook nie zo moeilijk want we konden er niks van ha.. ha..
Karin had 's middags megahonger en dacht ff een pizza alleen op te eten die ik 2 dagen daarvoor met veel pijn en moeite weggestouwd kreeg. Nou, bijna op de helft gekomen zat ze propvol de rest hebben we aan enkele straatkids gegeven. Verder knip ik af en toe een plaatje van een leuk kerkje of zo maar ik weet dat de bevolking het er niet zo op heeft dus kheb nog geen sneeky genomen plaatjes van die leuke mensen hier. Dus dan maar een piktjer van het weeshuis
Oh ja, het internet valt erg vaak weg dus we hopen wel een dagelijks verslagje te kunnen blijven doen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Marc en Karin,

Wat een prachtig kereltje die Thomas. Heerlijk om jullie verhalen te lezen en foto's te zien. Ben benieuwd hoe het gaat als jullie op pad gaan met hem.

Kerst bij 30 graden is lachen; zal een dolle boel worden in bolivia.

Geniet van alles daar voor je het weet zit je weer in het koude Nerderland. En hier is het echt koud.

Groetjes,

Roel

11 december, 2007 16:29

 

Een reactie posten

<< Home