Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

donderdag, december 13, 2007

7e dag weeshuis



Het weer van vandaag, flinke wind en stortregen om 6.30 u. Een uur later droog en bijna windstil en weer 2 uur later flink ZON. Jahaaa, lekker hier, we zijn vandaag een beetje aangefikt door de sunshine. Tomas wist deze ochtend met zichzelf geen raad. 'Het wordt tijd voor de tweede rechtzaak,' zeiden we tegen elkaar op de terugweg 's middags naar het hotel. Daar aangekomen moesten we een mail van Ines ontcijferen. Ines heeft n.l. een vertaalprogramma voor spaans-nederlands maar daaruit vloeien nogal eens rare zinsconstructies. Maar... de boodschap was wel duidelijk genoeg om eruit te halen dat we morgen de 2e rechtszaak hebben waarna Tomas mee naar het hotel mag. SUPER!!! Wij zijn heeeeel erg benieuwd hoe hij al deze nieuwe indrukken gaat verwerken.

We zijn in gaan eten in de buurt van Boulevard Ricoleta omdat we deze buurt ook wel eens wilden zien. Persoonlijk vinden wij deze omgeving meer op toeristen gericht en minder Boliviaanse sfeer uitstralen als de plek waar we nu zitten. We zijn dus heel erg blij met ons leuke hotelappartement dichtbij het centrum.
's Middags in het tehuis verliep alles weer op rolletjes. We hebben de babyzaal bekeken waar Tomas de eerste 10 maanden heeft gezeten en Tomas zelf voelde zich er prima op z'n gemakkie.
Daarna mochten we buiten het weeshuis de straat op zodat Tomas een klein beetje aan auto's e.d. kon wennen. Nou buiten het hek begon die gelijk te zwaaien van 'daaaag, ik ben er vandoor', dus eerste test is ok.

2 Comments:

Blogger Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl said...

Nu dan toch eindelijk de 2e rechtzaak geweldig.

goed teken dat Tomas al lief naar de hogar zwaait van daag gaat dus helemaal goed komen

Fijne dag morgen

Liefs Anneke

13 december, 2007 11:34

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo Marc en Karin,
We zijn blij dat het zo lekker loopt tussen jullie en Tomas. Jullie zullen zien dat het in het hotel steeds beter gaat. Ook tussen ons en Marco Antonio gaat het steeds beter, het begrip groeit snel. Geniet ervan !!
Groetjes uit Santa Cruz, Peter Mira Marco

13 december, 2007 16:18

 

Een reactie posten

<< Home