Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zondag, december 16, 2007

za 15 dec



hola amigo's,

Gisteravond ging Tomasje om 20.00 u naar bed en sliep zomaar weer door tot 06.00 u. Heel fijn zo. Volhouwe. Het regende als een gek en ook bij ons in het hotel drupte het water van het plafond. Lachuuh... dus mooi overal pannen en deksels strateegies opgesteld om het water op te vangen.
Het bleef maar druppen (normaal is't na een uur weer droog) en ik moest Tomas zijn pipi weer wegbrengen. Dan maar een taxi. Voor maar liefst 3 Bolivianos (+/- 0,27 eurie) stond ik op Plaza 14 de Septiembre. Dit is een van de belangrijke pleinen in CCB waaraan ook het lab zit. Hier op het plein(park) is het vaak rumoerig. In het midden van het plein hangen kranten en pamfletten met nieuws. Iedereen krioelt eromheen om de laatste nieuwtjes te lezen. En voor diegene die niet kunnen lezen zijn er tal van sprekers die het nieuws uitbundig verkondigen aan de grote groep Bolivianen die hen omringen.
Nadat ik bij het lab was geweest had ik weer ruim 2 uur de tijd om rond te neuzen (kan ik goed want ik heb een flinke gok) Leuk,eens kijken of er meer van die geweldige markten zijn... en ja hoor, zat. En wel tig keer zo groot en leuk als die markt van gister. Verder een paar kleine inkopen gedaan en toen de uitslag weer ophalen bij het lab.

(foto boven: typisch straatbeeld van fruitstalletje)

's Middags was het tijd voor de eerste outdoor buggyride. Tomas had schik en wij ook. Na 300 meter waren we op bestemming. Tja ons hotel ligt ook zo verrekte gunstig. Superdicht bij Parc del Nino, een megagroot kinderpark met klimtoestellen, treintjes, draaimolen, een groot skatepark enz. Allemaal buiten en sommige attrakties zelfs overdekt. Ze heddden ook kinderopvang voor als de ouders willen spelen (zie foto, haha)

Zijn we net in de speeltuin, begint het weer te regenen. Jammer, dan toch maar weer terug naar hotel en kijken of het internet het doet. En jawel, tis luckytime, we kenne Skype.
Verder geen spannende gebeurtenissen meer dus, oet mon (of zoiets)

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

schitterend om het zo allemaal te zien, en machtig mooi om te horen dat jullie je zo goed vermaken, blijf gespannen de dagne volgen, en wens jullie nog hele mooie dagen toe in ccb.

groetjes walter

16 december, 2007 19:32

 
Anonymous Anoniem said...

Nu moet ik toch even een Friese reactie uit Santa Cruz geven ;-)

Leuke BLOG, we zijn trouwe lezers hier vanuit Santa Cruz enne...

"Oant moarn"

Gerard, Marja, Isabel, Belén en Roxana vanuit Santa Cruz!

17 december, 2007 02:20

 
Anonymous Anoniem said...

Ik kon eindelijk op de weblog van jullie want ik wilde echt echt weten hoe het jullie vergaat in Bolivia.

Super al die foto's van Tomas en jullie!!!!! Jullie ondernemen lekker veel maar ook de darmen zijn niet jullie grootste vriend.
Tomas is een heerlijk ventje en het geluk straalt van jullie af.

Een SUPER en SPETTEREND uiteinde en alle goeds voor 2008 als een gezinnetje!!

Groetjes,
Esther en Johan

27 december, 2007 20:10

 

Een reactie posten

<< Home