Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

maandag, december 17, 2007

zo 16 dec




Goeie Moggel,

Zoals vele van jullie elke dag naar een verslagje van hiero uitkijken, zo kijken wij verrast naar al die geweldige reacties van velen. Tis al eerder gezegd maar echt, het kan niet vaak genoeg gezegd worden!!!
Ook veel mensen die ons via via kennen, werpen toch regelmatig een blik op de site. Toppie!!!
Vandaag een hoteldag.
Op de foto's staat vaak een lief koppie maar het is o zo'n deugniet met onnoemelijk veel temperament. Dat kwam vandaag tot uiting en goed ook!
We hadden het ook wel een beetje verwacht. De eerste dagen alles nieuw en dan zal ie wel van alles gaan uittesten. Het weeshuis en zijn kameraden zal ie best gaan missen. Dit resulteerde in een Tomasje huilt en Tomasje lacht in het extreme en dat om de vijf minuten afgewisseld. Nu weten we zeker dat het hele hotel en de buurt weet dat hij hier zit. In een kwaaie bui gaat de sirene aan en bonkt hij tegen de deur of vloer. (fijn vur de buurtjes)
En in een goede bui klimt hij overal op en in. Favoriet is toch wel de keuken met kastjes die loeihard dichtgegooid kunnen worden. Dus bij ons is het 'Herrie in het Hotel'
Toch blijft ie leuk ondanks dat we aan het einde van de dag kapot waren. Hoort erbij, toch?

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Wat een heerlijk mannetje, alles uitproberen. Zo te lezen genieten jullie er veel van. Wij genieten van jullie weblog, leuk.
Groetjes Albert en Els

17 december, 2007 20:36

 

Een reactie posten

<< Home