Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

dinsdag, december 18, 2007

gesprek psycholoog & maatschappelijk werk

Vannacht heeft Tomas bijzonder lang geslapen. Vanmorgen om 08.30 u ging ik hem toch maar es uit zijn bedje halen en toen hij zo op m'n arm zat voelde ik nattigheid. SHIT!!! Zijn luier woog wel een kilo zwaarder dan toen die omging en de rest wat er niet meer bij paste zat er gewoon langs. Haha mooi werkje voor mij, stront ruimen van m'n zoon, hoe blij kun je ergens mee zijn. Tomas vond alles best en terwijl ik met van die kontepoetsers aan de gang was smeerde hij zo'n doekje vol waar ik hem op gelegd had. Zo, Tomas schoongepoetst, schone luier en bodystocking aan en... Ja, hij moest ook nog in de douche of in bad. Daar had deze handige Harry ff nie gelijk aan gedacht. Dus, nog een verkleedpartijtje en em in bad gemikt waar de inmidddels ontwaakte Karin het overnam. Zij ontdekte nog twee doorkomende kiezen wat misschien wel verklaart waarom het mannetje extra van slag af is.
We moesten deze middag naar de psycholoog. We deden ons verhaaltje van wie we zijn, wat we doen, hoe Tomas het doet en hoe we met hem omgaan enz. enz. Hartstikke leuke vrouw en we mogen donderdag en zaterdag weer terugkomen. Een observatie van deze psycholoog evenals een verslag van een maatschappelijk werkster is benodigd voor de rechter om de volgende rechtzaak te kunnen starten.
Franck, die weer als vertaler mee gekomen was, checkte ff wanneer de maatschappelijk werkster langs kwam omdat deze in hetzelfde gebouw werkt.
Nou, i.v.m. de komende feestdagen kon het eerste gesprek direct plaatsvinden. Ok, das van de vlotte. Doen we, alleen Tomas had het wel een heel eind gehad maar Ka kon hem nog net tevreden houden met een Liga. Bij de maatschappelijk werkster kwam weer een soortgelijke vraagstelling als bij de psycholoog. Na het gesprek ging de vrouw mee naaar het hotel om te zien hoe wij op dit moment voor Tomas zorgen. Dit was allemaal in orde. Tomas ietsje minder, want die zorgde voor een 'aangenaam' huiskamergeurtje. Hij had weeres gesproeipoept en 10 minuten later kon er weer een nieuw luiertje omgedaan worden. Daarna eten en naar bed. Een half uurtje later kwam een bekend geurtje zelfs door de gesloten deur heen. Ha, weer stront aan de knikker. En jawel, ook slaapzakje nr. 2 helemaal onder gezoeid. Earem keltje toch, flink aan de poeperitus vandaag. Slapen wou hij wel maar het ging niet. Uiteindelijk viel hij op de bank in de woonkamer in slaap en vandaar konden we hem later in zijn eigen bedje leggen.

1 Comments:

Blogger Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl said...

Hai Marc , Karin en Tomas

Fijn om te lezen dat alles zo goed gaat , al de eerste gesprekken achter de rug en prima tevreden, heel sneu voor Tomas, dat hij zo'n last heeft van diarre en zijn tandjes , hopelijk mag dat gauw overgaan.

wens jullie Gezegende feestdagen en een voorspoedig 2008 toe

Groetjes Anneke

18 december, 2007 09:44

 

Een reactie posten

<< Home