Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

donderdag, december 20, 2007

18 & 19 dec

Gisteren weer een heerlijk dagje met veel temperament van ons kereltje vooral in de ochtend. Hij melde zich om 05.30 en Kaatje heeft zich opgeofferd om hem stil te houden. Ik werd pas om 08.30 wakker en besloot om Ka maar es af te lossen. Omdat de mannen toch schoongespoelt moesten worden, gingen we maar es een eerste douche uittesten. Douchen kan ik bij wijze van urenlang maar Tomasje vindt het wat minder. Water op't koppie deert m nie zo maar tmoet nie teveel in het smoeltje komen.

We wilden eigenlijk naar buiten maar het weer liet het niet toe. De hele ochtend miezerige regen maar... opklaringen in de middag. Dus 's middags na de siesta naar buiten. FF rondkarren en uiteindelijk bij een van onze vaste eettentjes gestopt om iets in ons hoofd te duwen.
Mooi, zo'n eerste restaurant-ervaring met Tomas.
Buitenshuis gedraagt Tomas zich buitengewoon. Echt op de momenten dat je hem gewoon lief en leuk wenst (als er dus veel anderen bijzijn) dan is ie dat ook. Wat een opvoeding he.... en dat in enkele dagen. Maareh we hadden dus de eerste keer gegeten, uiteraard een fototoestel meegenomen, maar foto's maken ho maar....vergeten. Ja hoor, typisch weer zo'n actie van ons. Nou ja , morgen weer een dag.
Op de terugweg naar het hotel kwamen we langs een speelgoedzaakje en daar hebben we 6 ballen (met piepje, Ja!!!) en een piano voor kids gekocht. Kan die nog meer herrie maken. Nee, hoor, we hopen zo zelf 2 seconden meer rust te krijgen haha.
's avonds geen internet dus...

Vanochtend krijste er iets en dat betekend gewoon HONGER. Ik zo vlug mogelijk maar iets gepakt en meneer heeft drie kwartier geen kik gegeven want hij was blij met z'n water en droog brood. Helemaal alleen gegeten dus op de grond was zo'n vierkante meter dik bezaaid met kruimels. Na het broodje kijkt ie me moeilijk aan en spettert luidruchtig z'n hele luier vol. Maar goed dat er doek voor zit. Het zat tot net aan de rand, en lekker dun. (fijne details he)
Omdat gisteren samen douchen niet zo heel succesvol verliep, vandaag bad. En da vindt ie moi !
Er zit gelukkig een douchewand voor het hele bad. De waterdruppels bleven nu beperkt tot wanden en plafond. Golven maken en gillen is ook leuk, ik vindt het prima en hopelijk de rest in het hotel ook, anders vette pech voor hen .
Na zijn middagslaapje was het mooi weer en we zijn we weer naar Parc del Nino's gegaan. Superleuk daar, zie foto's.



Vanuit Parc del Nino's weer naar ons restaurantje waar we nu wel foto's gemaakt hebben.
Onze vreetbeer had volgens Sjoerd last van een lintworm, en die kwam er daar uit (grapje)

Gewoon lekkere spagettie. Trouwens van olijven, rauwe ui en tomaten gaat Tomasje hele gekke bekken trekken.

Doei

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hallo Luitjes

hahaha jullie hebben het maar druk met de kleine man.
We vinden het elke dag weer leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven.
Nou wat een poepluiers zeg....hihi...sja wat er in komt moet er ook weer uit hé..hahaha
we blijven jullie volgen...
nog heel veel plezier met z'n 3tjes
Groetjes Marc, Eelkje, Johan Jelle en Sybren

20 december, 2007 08:41

 

Een reactie posten

<< Home