Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zaterdag, december 22, 2007

20 & 21 dec




Hi,

Van hieruit willen we iedereen alvast hele fijne feestdagen en het beste voor 2008 wensen.

Tis hier allemaal prachtig versiert met kerstmannen, kerstbomen, tig lampjes en van die valse piepdeuntjes die op kerstmuziek moeten lijken maar da we nou een kerstgevoel hebben ......?
Nee, niet echt en toch hebben ze hier ook sneeuw (op de bergtoppen) Zelfs een geweldige foute kerststal op een superdruk punt in de stad. Stijl a la Bolivia, beelden van plestiek die 's avonds licht geven en natuurlijk van die piepdeuntjes erbij.


20 dec stond in de ochtend een bezoekje aan de psycholoog gepland. Dus ruim optijd opstaan om Tomas in bad te doen want anders stikt ie zo (grapje) Tevens ff oefenen met mama zeggen, want das leuk voor Ka. Zegt ie ineens PAPA, nou ja ...ook goed en leuk voor mij dan.
Staan we op de afgesproken tijd te wachten bij de psych, hebben we Franckie toch ff gebeld want hij was er nie. Jaaaa... er was vanalles verschoven en vandaag ging nie door. Oke, das handig om te weten en vervolgens wenkt de psygoloog ons binnen waar we toch een 'gesprek' hebben. Ik weet niet hoe Franck's communicatie met de psych is, maar ondanks de taalbaariejeru konden we elkaar wel wat duidelijk maken. Algoed, Sabado, nuevo y media, finito. Zaterdag dus om half 10 de laatste keer. Muy Bien !

Vrijdag de 21e was weeres geweldig zonnig en wij dus buiten met Tomas in de buggy rondscheuren. Tegen twaalven wat gegeten en khad een typische Boliviaanse hap. Silpancho, rijst met piepers en wa groente van Hak erdoor. Daarbovenop een megagrote vleespannekoek (smaakt ongeveer naar schnitzel) en daarop wwer 2 gebakken eieren en stukkies paprika,ui en tomaat. En ja, het was lekker, voor diegene die dat wil weten.


Ka had 'kiep mit slaai' en Tomas hapte wat met ons mee terwijl hij om de 5 seconden een tafelkleedtrucje wilde uithalen. Uiteindelijk hebben we hem maar een halve meter van de tafel af gezet want dan bleef teminste alles staan. Gezellie he !
Omdat Kaatjes buik enzo flink borrelde zijn we snel terug naar het hotel gegaan. Daar waren de problemen redelijk opgelost al zal de hoteleigenaar wel denken dat wij pleepapier eten.
Tomas sproeit ook nog goed (ikke nie meer en da kan wel in de krant)
's Avonds weer een ziekenhuisbezoek waar we de uitslag van Tomas's luiercreaties kregen te horen. De kinderarts heeft iets voorgeschreven voor als hij de volgende avond nog geen worstjes draait.
Verder ben druk bezig de computer aan de praat te houden. Volgens een spyware scan heb ik momenteel 25 infecties op't ding. Ja, van die knollen uit Troje enzo. Dus khoop dat ie tblijft doen, anders wordt het naar een internethokkie verkassen voor tiepwerk.

Doei