Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zaterdag, januari 12, 2008

10 en 11 januari





Na bijna een week in bed gaat het eindelijk weer stukken beter met mij (karin). Geen koorts, hoofdpijn en andere rare dingen meer. Heerlijk!!! Via deze weg wil ik iedereen ff bedanken voor het meeleven en alle beterschapswensen. Erg fijn om te weten dat er mensen aan je denken als je je zo ziek voelt!
Gister morgen was het sralend weer en zijn we naar het parc del ninos geweest. Tomas heeft zich prima vermaakt, Marc en ik hebben voor hang-jongeren gespeeld. Lekker op een bankje in de schaduw!
Na een siesta van 15.00 tot 18.00 zijn we bij Paprika gaan eten. We hebben echt heerlijk gegeten. Marc spare- ribs van de bbq en ik chilli met nacho's en kaas. Tomas had wat frietjes en heeft van ons mee gegeten.
Echt gezellig was hij niet. Dat kind heeft echt geen zitbillen, vreselijk irritant vooral in een restaurant... Na het eten dus snel afrekenen en Tomas thuis weer het bed in.

Vanmorgen lekker lang in bad en toen naar het centrum. Wat foto's voor de hall off fame in het weeshuis laten afdrukken. Daar moesten we op wachten en dan zit er maar een ding op: naar de burger king. Vervelend hoor, maar soms lopen dingen nu eenmaal zo!
Na weer een erg lange siesta maar een verantwoord groentesoepje gegeten en nog even rondgewandeld. Het was erg druk in het centrum, met een soort concert bij de prado. Even gekeken, maar Tomas kon al die herrie niet waarderen. Nu ligt hij heerlijk te slapen, en gaan wij lekker tv kijken. (meer dat 100 kanalen, dus keus zat!)

groetjes Karin

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ha Karin,

Gelukkig ben je weer opgeknapt! Nog even rustig aan en dan weer volop genieten van Bolivia en je mannen..
Nog plannen om leuke uitstapjes buiten CCB te maken?

Veel liefs,
Sandra

12 januari, 2008 10:17

 
Anonymous Anoniem said...

Hai Karin,

fijn dat het weer wat beter met je gaat. Ik maakt mij toch wel effe bezorgd om je.
Ik vind het geweldig wat jullie allmaal meemaken met Tomas, om nooit te vergeten.

Groetjes,
Esther en Johan
www.freewebs.com/adoptiehaiti

16 januari, 2008 21:14

 

Een reactie posten

<< Home