Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zaterdag, december 29, 2007

27 & 28 dec = poolparty en cutday

27 dec . Na een goede nachtrust werden we om ongeveer 08.00 u wakker. Alleen de 'weerwolf' van de buren had ons een half uur lopen irriteren rond half drie 's nachts. Het beest huilt alles bij elkaar en dan gaan alle honden uit de buurt vrolijk meedoen. Tja, beginnen we net aan alle toeters en sirenes te wennen, krijgen we zomaar deze verassing. Wauw.
Vandaag besloten we om het brave kapsel van Tomas eens onder handen te laten nemen. Dit ook op aanraden van tante Petra die zijn huidige 'model' maar niks vindt en gelijk heeft ze ook wel. Kan veel beter!!!
Vlak na het ontbijt belt het Franse gezin of we zin hebben om bij hun in het zwembad te dobberen. He, vet man, een poolparty is altijd ok. We moesten nog boodschappen halen en omdat Tomas van tevoren ook nog moet eten en siesta-en werd onze kappersbezoekie verschoofe naar mogge.
We hadden het adres van de Fransen die in een ander dorpje in een soort vakantiepark verbijven dus wij taxi in........ Op naar Tiquipaya een dorp verderop. Die goosert wist de weg want da hak em gevraagt. Tijdens onze rit keek de chauf wel tig keer op het adresbrieffie wat ik em overhandigt had en ik wist alweer hoe laat het was... Weer zo een. Jaaaaaaaaaa, wij treffen het altijd wel met de taxi's maar van de andere kant vind ik het ook best lachuh.
Na Tiquipaya wel tig keer doorgecruised te hebben, een telefoontje naar de Fransen en veel navragen bij de locals bleek dat we wel tien keer langs onze bestemming gereden waren.
Goed, wij gedropt en daarna heerlijk geplonst. Tomas vond het water prachtig vanuit zijn nieuwe opblaasjacht die we ff snel die ochtend aangeschaft hadden.
De Fransen, Christophe, Valerie, Rafael en Gabriel verblijven in een schitterent vakantiepark met ruime huizen. Geen verkeer, leuk zwembad en dus ideaal voor de kids. Tis alleen verder van CCB af en in het dorpje zelf is weinig tot niets te beleven. Ze moeten dus altijd een taxi nemen om ergens te gaan eten e.d.
Het was een gezellige middag en de vaste taxichauf Jhery van de Fransen bracht ons terug naar het hotel. Dit was een van onze eerste nette taxi's. De meeste taxi's zijn ongelooflijke kaaibakken die kraken, piepen en er smoezelig uitzien. We hebben het nummer van Jhery zodat we hem altijd kunnen bellen als we een rit nodig hebben. Heel goed !
Valerie, Christophe, Tomas, Karin, en heel ver weg Gabriel en Rafael.
Vandaag 28 dec, gefeliciteerd oma Francien en voor Tomas een cutday.
Van Christophe hadden we vernomen dat er een Jap in CCB zat. Wij waren al van plan om in het betreffende restaurant eens te eten maar hadden helemaal nie in de gate datut een Jappie was. Nu dus wel en hijs lekkuuuuurr !!!!!! Kei goei eten daar. Tomas had patata y pollosticks. Hij begint langzaam vast voedsel te eten. Gisteravond spagettie, vond ie lekker om te eten en om mee te knoeien. Zo ook bij de Jap. Toen meneer wat gegeten had, ging ie testen of de pollo nog kon vliegen. En da vonden wij dus nie zo'n goed plan. Tomas vond het heel erg jammer dat hij niet mocht gooien met eten en dat levert een leuke brulfoto op. Ha ha, wij lagen trouwens in een deuk en de tafel naast ons ook.
Brullen met broccoli . mmmmjammie
We zaten buiten op het terras waar het wat waaide maar af en toe rook ik een bekend geurtje. Na het eten snel de straat oversteken waar je in een parkje komt en daar op een bankje ff tomas z'n luier checken. Bingo !!! Door en door. De romper en binnenkant broek hadden niet de orginele kleur meer. Wij als tweekoppig schoonmaakteam met kontpoetsers aan de slag en we hadden er precies genoeg doekies.
Toen naar de kapper. Het was megadruk dus alleen maar een afspraak gemaakt voor later op de dag. Terug naar hotel voor verdere verschoning en middagslaapje en om vijf uur stonden we weer op de stoep bij de kapper.
Nog steeds megadruk, dan zalt wel een goeie zijn, toch? Na een half uur was Tomas aan de beurt en hij vond het niet echt geweldig leuk. Maar we hadden een hele vlotte knul die onze Tomas in een mum van tijd een hele coole look gaf. Wij vinden het zeer geslaagd.