Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

dinsdag, januari 01, 2008

oud - nieuw

GELUKKIG NIEUWJAAR


31 dec, Tomas heeft zijn uitslaaprecord verbroken. Nonstop van +/- 21.00 u tot 10.30 u de volgende ochtend. Keigoed man, zo'n hendig kind.
Rustig opstaan en boodschappen doen en eten natuurlijk. Voor de verandering naar de Jap. Tja, we kwamen er toevallig langs.
's Middags tijdens de siesta van Tomas weer Skypen en toen spullen pakken voor oudejaarsavond bij de Fransen.
19.00 u waren we daar en Daniel en Ines zouden ook komen. Ze kwamen een Boliviaans anderhalfuurtje te laat maar ... ze waren er.
De hapjes kwamen op tafel en Van Gansewinkel 2 heeft zich van z'n beste kant late zien. Da jong schuift alles door z'n laadklep; toast met ei met mosterd, asperges met bosui, kaviaar, chips, worst, champignons met kruidenkaas, enz enz.
We hebben heerlijk getafel. Gegrild vlees waar een hele struik knoflook doorheen zat, gegratineerde tomaten, boontjes en aardappelschijfjes. Als desert chocoladetaart of aardbei-gelatine. Dat laatste ging er bij Tomas ook weer goed in.
Verder kregen we van Ines te horen dat onze 3e en 4e rechtzaken resp. 3 en 4 januari zijn en dat het heel waarschijnlijk is dat we AL EIND JANUARI NAAR NEDERLAND KUNNEN.
Zeer goed nieuws betreft procedure en toch ook jammer dat je moet gaan want het bevalt zo goed. We zullen het de opa's en oma's (e.a. natuurlijk) maar niet aandoen om langer dan nodig weg te blijven ha,ha.


Iets voor twaalven met z'n allen naar buiten en daar aftellen tot de jaarwisseling. Kei leuk en we hebben ook ff aan thuis gedacht. Iedereen dus nogmaals de allerbeste wensen en tot de volgende keer.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat hebben jullie toch een geweldig ´menneke´. Je kunt ook goed zien dat hij t vreselijk naar zijn zin heeft allemaal. Maar ja wat wil je met al die Brabantse gezelligheid ;-D

Oh en ik zal aan ome Leo (v Gansewinkel) doorgeven dat er een kleine net zoveel kan schuiven als zijn containerwagens. Als ie groter is mag Tomas vast wel een keer mee ´op de wagen´

Veel succes nog met de laatste zittingen en daarna nog even rondreisjes maken?

groetjes van
Dennis, Gythe y Manu

01 januari, 2008 19:25

 
Blogger Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl said...

Gelukkig nieuwjaar

Zo te zien genieten jullie nog volop en morgen of overmorgen al de 3/4 audiencia , wat gaat dat snel zeg. en dan nog een paar weken, geniet er nog lekker van.

Groetjes Anneke

02 januari, 2008 00:34

 

Een reactie posten

<< Home