Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

dinsdag, januari 01, 2008

30 dec






zo 30 dec. Christophe,Valerie,Rafael,Gabriel en Daniel zouden we om 11.30 u treffen bij Plaza Colon om van daaruit te gaan eten in een goed visrestaurant in CCB. Het was iets verder als gedacht maar wel erug mooi om eens de omgeving buiten CCB te zijn. Op onze heenweg zagen we allerlei huisies van bergvolk en kwamen we door dorpjes van 10 huisjes. Prachtige natuur en ik als een jap met de camera vanuit het raam tig foto's schieten.
Na zo'n half uur rondcroosen kwamen we bij het restaurant waar het superdruk was. Prachtig gelegen aan een bruine modderstroom en een heel funpark voor kids eromheen gefikst. Waterfietsen, kabelbaan echt helemaal leuk.
Daniel adviseerde ons in de viskeuze want de menukaart was voor ons toch meer van de gok...
Er verscheen een soort voorgerechtje van gefrituurde visjes met groenvoer. De visjes kon je met koppie en graten enz. in't geheel eten. Karin vond het nie zo'n strak plan maar ik vond ze best crispy.
Lekker en gezellie gegeten en daarna ff het speelparadijs in.
Op de terugweg ook weer foto's knippen en vooral toen Daniel pal langs de Cancha (de grootste markt van CCB) reed. Ongelooflijk dat je hier met een (vracht)auto langs kan rijden in die drukte. Elk vrij plekje is bezet met mensen die hun handelswaren op straat uitgestald hebben. Dit varieerd van kleding, groente, bedden, gasfornuizen tot auto-onderdelen. Alles is hier verkrijgbaar.




Terug in CCB zijn we bij Dombo's gestopt omdat ze volgens Daniel daar de lekkerste ijs hebben. Karin en Tomas gingen vast terug naar het hotel want Tomas was doodop. Toen ik in het hotel aankwam zat Ka te Skypen met Colin en da heeft ze ruim 3 uur volgehouden. Ha, geweldige uitvinding die Skype.