Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zondag, december 30, 2007

za 29 dec



Het lijkt wel of het hier steeds warmer wordt. Zo ook gisteren, tempje van bijna bloedheet. Mooi rond elven naar parc del nino's waar Tomas en ikke met een waterspuit speelden maar dan net alsof.
Daarna een lange siesta voor mij want de nachtrust was zeer weinig geweest. Ik heb weer op het meest bezochte plekkie van ons apartement gezeten. Maar goed, 's middags de nodige uren slaap ingehaald dus...
's avonds terug naar de Jap omdat ie erug goed bevallen was. Ook ditmaal voor Tomas een Japans kidsmenuutje besteld. En geweldig, dit is de derde dag dat we hem vast voedsel geven en hij eet het prima. Geen gooi en smijtwerk deze keer met eten maar wel weer een bruin streepie in z'n luier.
Daarna ff rondwandelen op Plaza Colon waar we Wilma, Nederlandse vrijwilligster Salomon Klein, tegenkwamen. Terug naar het hotel en toen weer slape

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

ha Karin en Marc,

Leuk om te lezen hoe jullie de kerstdagen door zijn gekomen. Je moet je toch wel helemaal welkom voelen met zo'n uitnodiging van Inez.
Stoer koppie van Tomas, heerlijk om de foto's te zien en elke dag jullie geweldige (brabantse) schrijfkunsten te lezen ;)
Wij zijn ondertussen heerlijk aan het genieten van onze kerstvakantie (voornamelijk niks doen en wat rommelen in huis).

Heel veel groetjes, Pedro & Sandra

30 december, 2007 15:44

 

Een reactie posten

<< Home