Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

dinsdag, januari 15, 2008

13 & 14 jan

13 jan 2008, Tomas is precies una y media. Mooi weer dus we hebben in de ochtend de nodige kilometers afgelegd. Een little aangefikt door de sun maar wel weer een heel ander deel van Cochabamba bekeken. Bij restaurant Paprika een lekkere biefstuk gegeten en op de terugweg naart hotel kwamen we een Canadees meisje tegen die als vrijwilligster op Tomas' groep werkte in Salomon Klein. Erg leuk dat we haar troffen en ze vond het geweldig om Tomas nog ff te zien op haar laatste dag in CCB. Ze vertrok n.l. met vrienden naar La Paz en verder door Bolivia.
Na een lange siesta van Tomas weer rondkarren maar deze maal int centrum. Nog ff een fotolijstje op de kop getikt en toen was de dag alweer om.


Karin en Ik hebben een speciale donatie ontvangen van voetbalteam FC Combinatie uit Cuijk. Sponsorgeld wat dit team ontvangt wordt aan goede doelen besteed. Hun motto is, 'Fair play for kids far away' Toen het team van onze adoptie hoorde, vonden ze een schenking aan het weeshuis wel een mooi doel.
Hartstikke geweldig mooi van ze en aan mij de taak om de donatie hier verder af te handelen. Nu, vooral voor de wat kleinere kinderen konden er wel wat spullen aangeschaft worden en dat gingen Franck en ik vandaag regelen. Inkopen doen op de Cancha. Supergaaf, alles te koop in deze ontzettende grote chaosmarkt. Resultaat 5 loopstoeltjes, 2 loopauto's en 3 driewielers.
Het weeshuis en de kids ontzettend blij met deze verassing en Franck en ik hebben ook veel lol gehad. Bij deze Team FC Combinatie, heel erg bedankt !!!
Biker Franck


Tevens hebben Ka en ik vandaag een donatie aan het weeshuis gedaan in de vorm van een heeeeele berg luiers en de nodige liters melk.
Karin heeft vandaag met Tomas pasfoto's gemaakt voor zijn paspoort en Ines hoopt dat dit mogelijk donderdag of vrijdag bij de consulaat aangevraagd kan worden. We wachten wel af want eerst zullen er papieren vanuit La Paz tijdig moeten arriveren.

2 Comments:

Blogger Mirjam said...

Proficiat met jullie zoontje!
Volgens mij zijn wij (hele verre) familie van elkaar: een oudtante van mijn man is getrouwd met Adrie de Wit. Is dat familie van jullie?

groetjes,
Mirjam

15 januari, 2008 17:27

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi Marc en Karin,

Fijn dat je weer bent opgeknapt! Wel zo prettig om ook wat meer van Bolivia te kunnen zien dan een hotelkamer :-D

We hadden een paar berichtjes gemist, dus ook het YouTube videootje, maar wat mooi om te zien...! Echt heel speciaal dat we dit mee mogen kijken.

Veel geluk nog met de laatste officiele zaken en dan op naar het Brabantse Land (net op tijd voor de carnaval misschien?)

heel veel groetjes van
Dennis, Gythe y Manu

16 januari, 2008 10:32

 

Een reactie posten

<< Home