Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zondag, januari 13, 2008

Sjoerd en Colinda: Bedankt!!!!

Een heeeele tijd terug hadden we al het idee om Tomas zijn adoptiekaartjes te versturen vanaf het moment dat de adoptie officieel was. Maar ja, hoe? Wij zitten dan nog een paar paar weken in Bolivia. Omdat we dit toch wel graag wilde, ook om onze ouders, familie en vrienden te verrassen hebben we de hulp in geroepen van Sjoerd en Colin. Alles was zover klaar, ze hoefde alleen nog ff de kaartjes te bestellen met de juiste datum, ze in de envelopjes te schuiven, posten en klaar. Best nog een werk hoor, maar die schatten vonden het geen probleem.
Alleen kwamen de kaartjes niet binnen......Sjoerd de drukker gebeld waren ze naar Cuijk gestuurd ipv Uden. Er zijn vlug nieuwe kaartjes gedrukt en per koerier naar Uden gebracht.
Zo konden ze toch nog mooi voor het weekend de deur uit!!!!
Vanmorgen zaten de kaartjes bij de post (schijnbaar nog niet bij iedereen, oeps!). Sjoerd en Colin, echt super bedankt!!!! Jullie zijn geweldig!!!!
Waar de eerste zending kaartjes zijn weet trouwens niemand. Ze zijn niet aangeboden op ons adres. Misschien op ons oude adres? (we zijn een paar maanden geleden verhuisd).

Vanmorgen heeft Tomas eerst heerlijk uitgeslapen tot 10.45. Daarna ff met het thuisfront geskyped en na ontbijtje naar de stad op zoek naar een fotolijstje voor de foto's voor het weeshuis. Op de terug weg een lekker broodje gekocht zodat hij eenmaal thuis zo het bed in kon. Na zijn slaapje nog even naar buiten en toen pannekoeken bakken met papa! Altijd leuk natuurlijk!


1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

He M en K,

Kaartje ontvangen en uitnodiging wordt graag in ontvangst genomen.
Nog een hele leuke tijd gewenst in Bolivia en in ieder geval dus tot 1maart.

groetjes walter & soraya

14 januari, 2008 09:20

 

Een reactie posten

<< Home