Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

donderdag, januari 17, 2008

15 & 16 jan


15 januari, Ka slaapt nog en ik en Tomas ontbijten met een bord havermoutpap met honing. Lekker en gezond ontbijtje he ! Als we uiteindelijk allemaal wakker, gedouched en opgetuigt zijn om naar buiten te gaan begint het te plensen en nie zo'n beetje ook niet. Omdat we geen zin hebben om nat te worden wordt het binnen hangen en dat blijft zo tot de avond. Jaahaa, ook hier regent het. Elke dag maar meestal ist een buitje. Nu dus nie en das pech.
We bellen de Fransen op want die hebben we al ff niet meer gezien vanwege Karin's Tyfus parasieten enzo. We spreken een vreetdate af voor donderdag om 12.00 u en Daniel, Ines en Franck komen ook. Leuk. Tevens bellen we ook ff naar Dr.Maria Isabel en spreken voor morgen een weeshuisbezoekje aan Millenium af.
Tegen de avond droogt het op en we kunnen eindelijk naar buiten zonder nat te worden. Een flinke wandeling staat op de planning met als breakie restaurant El Porton aanbevolen door Dr. Maria Isabel. Het blijkt en erg mooi en net restaurant te zijn. Mooi salade/groente buffetje erbij dus we laaien wat op. Ik denk lekkere paprika in een sausje te hebben maar dit blijken later rooie en groene pepers te zijn. No problem, want ik houd van erg pittig eten en dit spul eet ik normaal zo op. Maar wat ze hiermee uitgespookt hadden !!!! F..k man, de vlammen sloegen minutenlang uit m'n bakkes. Ongelooflijk hoe geweldig pittig da spul was. Door vanalles neutraals te drinken en eten heb ik het overleefd en was de zaak na een kwartier wel onder controle.
Toen kwam onze bestelling, spare ribs voor mij en Kaatje een biefstukkie. Dat de ober de schaal kon dragen was een wonder want er lag wel een halve koei op. Ka kreeg een biefstuk da was gewoon nie normaal. Iets een bonk vlees en helemaal fantasties gebakken en supermals. Mijn spare ribs konden er niet tegenop en ik vond het niet zo erg toen Ka op een gegeven moment genoeg had. Wat een geweldig supernetjes restaurant, een echte aanrader.
16 jan, Tomas zijn haren zijn behoorlijk gegroeid en we vinden dat ie wel weer een knipbeurt kan hebben. Op naar de kapper. Ditmaal wordt ie niet door die leuke jongen geknipt (jammer he Colin) maar dit vrouwtje is ook wel aardig. De vorige keer moest onze kerel huilen maar dit keer had hij z'n angst overwonnen en liet gerust zijn haren doen. Hij staat er dus weer netjes op.
Voor Hotel La Corona
Na de siesta werden we om 16.00 uur bij ons hotel door Maria Isabel opgepikt. Zoals altijd kletst ze je de oren van de kop en is ze superenthausiast. Millenium heeft sinds juni dit jaar een nieuw tehuis. Ze zijn weg van de oude lokatie en dit huis is ook een tijdelijk verblijf. Maria Isabel wil dolgraag ergens grond kopen en er een nieuw tehuis bouwen maar the money is the problem.
Hogar Millenium
Het 'tijdelijk' onderkomen is een erg leuk gezellig tehuis en je hebt het idee dat je je in een grote familie begeeft. De voeding, ontwikkeling e.d. van de kids wordt zeer goed in de gaten gehouden en vol trots werd ons alles getoond. De kinderen hebben het hier best goed en er wordt veel liefde, aandacht en tijd aan ze besteed. Salomon Klein is veel en veel groter en daar is gewoon minder tijd voor deze dingen, daar gaat alles massaal en hier is gewoon erg goed overzicht doordat het klein en structuur heeft. Mooi om een ander tehuis ook eens gezien te hebben en hoe het er daar aan toe gaat.
Speeltuintje Millenium
Omdat we gisteren zo geweldig lekker gegeten hadden, besloten we vandaag weer naar El Porton te gaan. En nu wilde ik ook zo'n biefstuk en... ja, hij was weer geweldig mega groot en lekker. Daarna weer een flink stukkie teruglope naart hotel en zo hebben we ook enige beweging. Das wel nodig want volgens mij wordt ik hier alleen maar ronder terwijl Ka wat kilootjes heeft weggegooit tijdens haar ziekte dus die hoeft zich nie zo druk daarover te maken.

1 Comments:

Blogger Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl said...

Leuk om zo ook wat te zien van Millenium , kan haadt niet wachten geweldig we hebben er helemaal zin in.

Maar ja we moeten nog even geduld hebben buiten spelen kunnen we er in ieder geval wel ziet er klein en knus uit

Ga jullie goed

Groetjes Tiemen en Anneke

17 januari, 2008 13:18

 

Een reactie posten

<< Home