Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zaterdag, januari 19, 2008

17 & 18 jan

Ja, waterijsjes lust ie ook.

17 jan. wandelen in 30 graaie zon en Burger King pitstop. Siesta en 's avonds met Daniel, Ines, Christophe, Valerie, Rafael, Gabriel en wij fondue-en in restaurant Paprika. Bijklesten met de Fransen die in Chapare geweest waren(bijzonder mooi natuurgebied) Wij zouden eigenlijk met hun daarheen gaan maar Kaatje was veel te ziek. Jammer, gaan we wel een keer naar Burgers Bush in Arnhem (net echt, maar toch anders)
Ines had een kei leuke verassing voor Tomas. Een kadootje van Wim Jose en Yorgelia die in Santa Cruz zitten. Kei lief van ze, de schatten !
Uitpakken int hotel en een helemaal volgeschreven kaartje en een blokjespuzzel waren de superleuke verassing. Twas eigenlijk al veel te laat voor Tomas maar hij heeft nog zeker een uur met z'n nieuwe speeltje gestoeid. Een schot in de roos. Heel hartelijk dank daar in Santa Cruz !!!


18 jan was weer boodschappen hale, mailen, skypen, siesta en weer naar Paprika voedsel schuiven. Normaal dagje met als enige nieuwtje dat waarschijnlijk volgende week dinsdag 22 jan Tomas zijn paspoort aangevraagd kan worden. En dan kunnen we een vlucht terug naar nederland gaan boeken!!!