Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

maandag, januari 21, 2008

19 & 20 jan



19 jan weer een easy rieleks-dagje. Uitslapen, boodschappen doen en int centrum eten aan El Prado. Das mooi want er kwam weer een hele stoet dansende meiden aan (ook jongens, maar daar hebk nie zo op gelet) Letterlijk met veel toeters en bellen en ook trommels. Allemaal hun dans aant oefenen voor de carnaval. Nu nog in gewone kleding en strax in kostuums. Volgens Franck zijn die heel mooi want tschijnen miniscule rokjes te zijn en verder weinig meer. Ja, dat moet wel mooi zijn. Jammer dat we waarschijnlijk dan in Nederland aant bibberen zijn. Maaruh niet getreurd, ook wij hebbe carnaval en de kuukse kroegentocht is zuper.
Omdat we hier al ff rondlopen komen we steeds vaker bekenden tegen. Jaahaa. We vallen natuurlijk dan ook wel iets meer op hier maar goed...
Staan we naar de dansende menigte te kijken, tikt Maria Isabel ons ineens lachend op de schouder... Haaai, how are you!!!
Haar zoon Diego danst ook mee en ze loopt als verzorgster mee met de dansende jeugd. Best nodig want de goeie zijn erg nat vant intensieve dansen. Ook de psychologe van Millenium danst mee (kweet haar naam nie meer) en ze zwaait en lacht ons toe wanneer ze voorbij komt. Een minuutje later is er ff pauze en Diego komt kennismaken met ons. Maria geeft hem een beker water die hij vrolijk over zichzelf en Maria heen kiepert. Ha, vrolijk mannetje die Diego. Met z'n 4-en ff op de foto ent resultaat staat hieronder.
's Avonds gaan weer naar restaurant El Porton en doen duwen we weer zo'n biefstukkie van een kilo in ons hoofd. De "paprika's" heb ik nie meer gegeten, da vlamt me iets teveel.
20 januari regent het in de ochtend. Het is eigenlijk geen weer om eruit te lopen maar ineens klaart het toch op. Wandelen naar de Burger King en daar mooi in de binnenspeelplek met Tomas rondgehangen. Hij vond het helemaal geweldig en was er niet weg te krijgen.
Morgen bijtijds opstaan (voor wat we nu gewent zijn) en om 09.30 u treffen we Ines voor de rechtbank. Hopelijk zijn de papieren uit La Paz dan aangekomen en dan kunnen we weer verder. Als de papieren binnen zijn kunnen we onze terugvlucht gaan regelen. Het voorlopig paspoort aanvragen staat gepland op dinsdag mits alles goed verloopt.