Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

zaterdag, januari 26, 2008

24 en 25 jan

Tzit er bijna op. De laatste dagen aftellen voor de terugreis die voor ons al maandag start. Maandag vliegen we van Cochabamba(Bolivia) naar Asuncion(Paraguay) en vandaaruit door naar Sao Paulo waar we 's avonds om 21.00 u aankomen. Vervolgens een overnachting in een hotel. De volgende dag hopen we op flinke zonneschijn zodat we bij het zwembad van het hotel kunnen rondhangen. Om 20.45 u vertrekt dan onze KLM vucht naar Amsterdam waar we om 11. 20 de volgende dag landen. Vooral deze vlucht was erg goed en luxe op de heen weg maar we vrezen een beetje voor de terugreis want die indiaan van ons stuitert behoorlijk. Stilzitten staat op niet zijn lijstje en wij zijn dus heeeel erg benieuwd hoe dit gaat verlopen. Maar tis een nachtvlucht en met een beetje geluk slaapt ie. Da doet ie anders ook erg goed, zo'n 12 uur achtereen. Nou das precies de vluchttijd, komt theoretisch goed uit.
De 24e jan hebben we weinig gedaan. Komt ook doort slechte weer. De laatste 2 weken regent het regelmatig, wel met opklaringen tussendoor, maar toch. De speeltuin is dan geen optie. Maar wel de speeltuin binnen bij de Burger King. Tomas vindt het helemaal geweldig en vandaag werd ie door 2 grietjes meegeloodst door een slurf die in een ballenbak uitkwam. Door de ramen in het speelgeval kon ik hem mooi in de gate houwe... Nou meneer vond het prachtig en had maar 1 doel voor ogen, gooien met ballen en rondschoppen. Toen ie ff eruit klom en ik em z'n schoenen aandeed, was het geheel niet volgens zijn planning dus een kwaaie kop wast gevolg. Jammer da we daar geen foto van hebben want hij kan me toch bekke trekke... Meneer sjaggie viel blijkbaar op want iemand vant personeel kwam gelijk een ballon brengen en Tomas was weer genezen van z'n onweer-bakkes. Op de terugweg naar het hotel regende het een beetje en dat heeft het de hele dag verder ook gedaan zodat we maar binnen zijn gebleven.
Vrijdag 25 januari, de laatste dag van de Fransen die ons om 12.30 u uitgenodigd hebben in een restaurant. Tis gestopt met regenen en we lopen erheen. Buiten bij het restaurant treffen we de Fransen aan en ze vertellen dat we ff moeten wachten op Daniel en Ines. Die hebben net gebeld dat ze een uurtje later komen... Ach ja, went wel.
Als ze er na zo'n 3 kwartier aankomen heeft Ines ook wat dossiers meegenomen waaronder die van ons. De resterende papierenkraam zoals geboorteakte, vertalingen e.d. worden overhandigd.
Buiten, onder het afdak van het restaurant, hebben we in de stortregen gegeten. Tegen 16.00 u klaar met tafelen, afscheid nemen van de Fransen en wij door de drup weer teruglopen naart hotel.
Ines en Daniel kijken iedere keer weer stomverbaast als wij lopend ergens heengaan want das hier bij hun nie gebruikelijk. Zij nemen voor 100 meter nog een taxi en tis lache hoe ze iedere keer weer in shock zijn van 'de afstanden' die we te voet afleggen.
Ook nu in de namiddag en avond regen dus maar geen citywalk deze keer.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoi Marc, Karin en Tomas,

Wat een geregel om uiteindelijk nog naar huis te kunnen. Fijn voor jullie dat het einde in zicht is en jullie snel weer in jullie eigen Brabant terug zijn. Geniet nog van een paar mooie dagen in Cochabamba. We hopen dat jullie een goede terugreis hebben en dat Tomas het ook allemaal een beetje leuk vindt.

Groetjes van Jose en Wim

26 januari, 2008 03:55

 
Anonymous Anoniem said...

Hoi Karin, Marc en Tomas,

Weten die Bolivianen niet dat lopen gezond is? Wel lachen als je iedere keer zo'n verbaasde reactie krijgt.
Alvast een hele goede terugreis gewenst en een mooi (tijdelijk) afscheid van Cochabamba. Lijkt me allemaal best emotioneel.

grtjs Sandra

26 januari, 2008 13:03

 
Blogger Unknown said...

Toch nog een heleboel geregel om alles voor elkaar te krijgen. Gelukkig is alles voor elkaar. Nog een paar dagen genieten en dan naar huis. Een hele goede reis.
groetjes van Els en Albert.

27 januari, 2008 20:09

 
Blogger Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl said...

Hai fijn om te lezen dat jullie mogen vliegen een hele Fijne reis morgen. en een hele fijne ontmoeting met familie en vrienden op schiphol

Groetjes Anneke

Enne bedankt voor de vele tips

27 januari, 2008 21:07

 

Een reactie posten

<< Home