Hallo, Wij zijn Marc('73) en Karin('77). We gaan een kindje uit Bolivia adopteren, en willen op deze site de ontwikkelingen van onze adoptieprocedure bijhouden zodat familie, vrienden en belangstellenden mee kunnen lezen/kijken.

maandag, december 24, 2007

22 en 23 december





Gister zijn we voor de derde en laatste keer bij de psygoloog geweest. Ze was erg tevreden over hoe Tomas het bij ons deed. We hadden ook niet anders verwacht....!!
's Middags had onze kleine man erg veel last van doorkomende tanden en kiezen. Erg veel huilen, niet slapen. Echt heel zielig! Na een zetpil ging het stukken beter en heeft hij heerlijk 2 1/2 uur geslapen.
Vandaag de dag begonnen met een liedje voor Anouk. Hieper de piep....Hoera!!!!! Alweer 1 jaar, gefeliciteerd meisje!
Het was erg mooi weer dus lekker naar buiten. We hebben allerlei marktjes afgelopen, en heerlijk gezeten in een parkje. Tomas was er erg moe van geworden en viel tegen etenstijd in de buggy in slaap (eerste foto). Wij hebben lekker gegeten, terwijl hij fijn doorsliep.
Eenmaal terug in het appartement waren wij doodop van het lopen en hadden weer flink last van buikkrampen en alles wat daar bij hoort....!
Een siesta leek ons heerlijk maar Tomas was na zijn middagdutje in de buggy natuurlijk klaar wakker. We hebben een poos gezellig met z'n drietjes op bed gelegen. Maar met onze kleine druktemaker kwam er van slapen natuurlijk niks.
De rest van de dag niet veel meer gedaan. Lekker wat gehangen op de kamer. Ineens flinke onweer en heftige regen. Blij dat we binnen zaten dus!

Groetjes Marc en Karin


1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hallo Marc,Karin en Tomas

Het is nu hier in Kuuk dinsdag 25
December 12:28u 1e Kerstdag.
Hier in Kuuk is het geen
witte Kerst maar herfstKerst.
Bij jullie daar in Bolivia
zal het wel een zomerKerst zijn.
Geniet met je gezin mooie en
gezellige tijd daar.
Wij wensen jullie fijne Kerstdagen
en een gelukkig,gezond 2008!!
Groetjes ut ons koude Kikkerlandje!

Van mien vader & moeder
ik & mijn broertje Tj Mastail

25 december, 2007 12:40

 

Een reactie posten

<< Home